Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Sienna Mae vertelt over cancel cultuur

Sienna Mae Gomez praat in een nieuwe TikTok over de cancel cultuur. Dit is wanneer bekende mensen een fout maken en fans daardoor gelijk afhaken. Sienna vertelt dat het normaal is om fouten te maken, dat we dit allemaal doen. “We zijn mensen, we leren en we groeien”, zegt ze. Ook vertelt ze dat ze verbaasd is hoe gemeen mensen tegenwoordig zijn op het internet. “Het is niet oké dat we de jongere generatie leren, dat het normaal is om haatcomments en zelfs doodswensen achter te laten”, vertelt Sienna. Ze zegt dat iedereen het momenteel al moeilijk genoeg heeft en we daarom wat liever voor elkaar kunnen zijn. Sienna weet dat ze met dit bericht een groot risico neemt en dat mensen hier ook heel anders op kunnen reageren. Daarop zegt ze dan ook: ”Waarom zou ik als ik een groot platform heb, deze ook niet goed inzetten?”.

https://www.tiktok.com/@siennamae/video/6933289513414413573?lang=nl-NL&is_copy_url=0&is_from_webapp=v2&sender_device=pc&sender_web_id=6811401819668727298

Jade Anna heeft de TikTok ook gedeeld op Instagram. ”Haatcomments plaatsen is genormaliseerd en dat is niet oke”, schrijft ze erbij. Ze sluit haar story op Instagram af met ”be kind”. Wat vind jij van de cancel cultuur?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten