Laatste nieuws: Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Skai Jackson herdenkt Cameron

Actrice Skai Jackson heeft haar afgelopen optreden die ze heeft gegeven bij ‘Dancing With The Stars’ opgedragen aan Cameron Boyce.

Skai en Cameron waren goede vrienden en speelden samen in de serie ‘Jessie’. Daar speelde de twee vier lang broer en zus. Cameron is 6 juli 2019 overleden aan de gevolgen van een epileptische aanval.

“Cameron is de helft van de tijd in mijn leven geweest, wat bizar is. Ik heb Cameron ontmoet tijdens ‘Jessie’ en door de jaren hebben hebben we een hele goede band opgebouwd. Hij was als een soort grote broer voor mij. Hij heeft er voor gezorgd dat ik ben wie ik nu ben. Ik mis hem elke dag. Maar ik heb hem op mijn telefoonhoedje, dus ik zie hem vaak. Het maakt me soms een beetje sad, wat logisch is. Hij is hier niet, maar ik weet dat hij trots op mij zou zijn. Hij hield van ‘Dancing With The Stars’ en van dansen. Daarom ben ik heel erg excited voor deze dans, omdat het voor hem is. Ik ben heel erg blij dat hij over ons waakt. Deze dans is voor hem,” vertelt Skai.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten