Laatste nieuws: DaBaby stopt met het drinken van alcohol na overgeven

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Stranger Things start opnames

De opnames voor Stranger Things zijn officieel begonnen. Gisteravond kwam het naar buiten de cast is terug op de set.

Er gingen al geruchten dat de acteurs in quarantaine waren om terug naar de set te kunnen. Bijvoorbeeld omdat Millie Bobby Brown voor haar perstour van haar nieuwe film ‘Enola Holmes’ alle interviews vanuit huis heeft gedaan. Gisteravond werden deze geruchten bevestigd. De cast deelde een foto op Instagram met de caption “meanwhile in the upside down”.

View this post on Instagram

meanwhile in the upside down…

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

In het vierde seizoen verlaat de serie hun vertrouwde stad Hawkins. Dat is te zien in de trailer die al 7 maanden geleden uit kwam. Ook werd er in deze trailer verklapt dat de geliefde Hopper nog steeds leeft. We zien hopper op een werkplaats in volgens fans Rusland. Een oude ‘Game of Thrones’ acteur Jack en Hagar is ook te zien in de trailer en omdat hij veel badass characters heeft gespeeld, denken mensen dat hij een soort maffia baas zal zijn. 

Er zijn negen afleveringen aangekondigd voor het nieuwe seizoen. Dat is één aflevering meer dan de seizoenen hiervoor. Er staat ook een open call auditor open voor de rollen van “Russian types of gymnasten”. Dat we de koude Russische kant op gaan in dit seizoen is dus bijna wel zeker.

Volgens bronnen komt het nieuwe seizoen in de lente van 2021 online. Eigenlijk zou de serie begin 2021 al uitkomen, maar door corona gaat dit niet lukken.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten