Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Taylor Swift doneert $13.000

Taylor Swift verspreid wat kerstvreugde tijdens dit moeilijke seizoen.

De zangeres heeft $13.000 gedoneerd aan de GoFundMe-pagina’s van twee moeders na het lezen van een artikel in de Washington Post. De moeders brengen aandacht naar de mensen die een een huurachterstand hebben vanwege het gebrek aan inkomen tijdens de Corona-crisis.

Een vrouw uit Nashville, Nikki Cornwell, is een alleenstaande moeder en vertelde dat ze $5.000 huurachterstand heeft en dat ze niet zeker weet of haar kinderen dit jaar Kerstmis zullen hebben. Taylor schreef bij haar donatie een ontroerende boodschap. “Nikki, ik las over je in de Washington Post en vond het heel dapper van je om je verhaal te delen. Het spijt me zo voor alles wat je dit jaar hebt moeten doorstaan ​​en ik wilde je dit cadeau sturen. Liefs, Taylor.”

In augustus van dit jaar heeft Taylor ook al geld gedoneerd aan een studente. De 18-jarige Victoria vroeg op GoFundMe een bijdrage aan mensen zodat ze kan studeren aan de universiteit waar ze is toegelaten. Ze wist niet of het zelf haalbaar was dit geld bij elkaar te krijgen. Toen Taylor Swift dit zag heeft ze Victoria maar liefst 30.000 dollar gedoneerd. “Lieve Victoria ik heb bewondering voor je inzet om je dromen werkelijkheid te laten worden. Succes met alles en veel liefs.”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten