Laatste nieuws: Chantal Janzen stuurt naaktbeelden naar Amerikaanse regisseur

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Taylor Swift rechten kwijt

Scooter Braun verkoopt opnieuw de rechten van Taylor Swifts muziek. Opnieuw zonder weten van de zangeres zelf.

Er zijn al een lange tijd problemen tussen Scooter en de zangeres. Scooter heeft een platenlabel opgekocht en heeft nu alle rechten van Taylors muziek. Scooter is onder andere de manager van Martin Garrix, Justin Bieber en Ariana Grande.

Taylor zei eerder al dat ze haar oude nummers opnieuw wilde gaan opnemen om de rechten terug te krijgen. Maar nu heeft Scooter de rechten verkocht aan een investeringsfonds. 

Taylor zegt zelf op Twitter het volgende: “Een paar weken geleden kreeg ik een brief van een private equity bedrijf genaamd ‘Shamrock Holding’, ze lieten me weten dat zij 100% van mijn muziek, video’s, en album art hebben gekocht van Scooter Braun. Dit is de tweede keer dat mijn muziek verkocht is zonder dat ik er vanaf wist.”

Ook legt ze uit dat ze bijna een zwijg contract heeft moeten tekenen. Ze zou dan alleen nog positief over Scooter mogen praten. Het leek volgens Taylor op een zwijgbrief van een misbruik aanklager naar zijn of haar slachtoffer.

Veel fans van Taylor zijn woest. Andere vinden dat ze een contract ooit ondertekend heeft en dat het ook haar fout is. Scooter zou ook tegen Taylor gezegd hebben dat ze geen ouder nummers meer live mocht zingen. Scooter ontkent dit.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten