Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Taylor Swift voelde zich minderwaardig

Taylor Swift vindt het annoying dat het eerder in haar carrière vooral ging over haar relaties en niet over haar muziek. Dat vertelt ze in een podcast.

Ze laat in een podcast van Apple music Beats 1 weten dat ze het vervelend vindt dat het in haar carrière vooral ging over haar relaties en niet over haar muziek. Taylor vind dat vrouwen met talent niet altijd serieus worden genomen.

Ook vertelt ze dat ze zich minder waardigvoelde. Taylor vertelt: “Toen ik 23 was, werd ik als minderwaardig behandeld. Dan werden er een soort van diashows over mijn datingleven gemaakt en werden er foto’s van mensen toegevoegd naast wie ik een keertje zat op een feestje. Ze vonden dat het schrijven van liedjes een soort trucje was in plaats van een talent en een vakmanschap.” Ook legt Taylor uit dat ze het vervelend vindt dat een nieuwskop altijd focust op eerdere relatiebreuken. Zij vindt het niet de bedoeling dat de media zich altijd op het negatieve focust. “Ik wil niet dat dat blijft gebeuren en ik denk dat mensen niet begrijpen hoe makkelijk wordt gezegd dat een vrouw in onze branche iets verkeerd doet door enkel liefde, geld en succes te willen”, legt ze uit. “Het is voor vrouwen niet toegestaan om dingen te willen die mannen wel mogen willen.”

De zangeres wil ook wat meegeven aan haar fans en vrouwen met talent: “Pieker er niet zó veel over dat het je weerhoudt van het maken van je kunst. Of als het je helpt, kun je het juist gebruiken om kunst over te maken, maar stop nooit met dingen maken.” Ben jij het ermee eens dat de media vrouwen hun eigen ding moeten laten doen? Of dat de media het leven van een celeb mag delen met de wereld? Laat het ons hieronder weten.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten