Laatste nieuws: Djamila valt veel af door 'Boxing Influencers'

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Tiger King vraagt Kim K om hulp

Joe Exotic, bekend van ‘Tiger King’, vraagt Kim Kardashian om hulp.

De zoo keeper die de afgelopen jaar bekend werd vanwege de populaire Netflix serie, zit in de gevangenis en probeert er alles aan te doen om vrij te komen.

Zo heeft hij nu bijvoorbeeld een brief naar Kim Kardashian geschreven. “”Ik weet dat je me nooit hebt ontmoet en dat je me misschien ook wel nooit wil ontmoeten. Maar toch geloof ik in het feit dat jij de juiste ‘bagage’ hebt om het recht te doen zegevieren. Dat voel jij in je hart, Kim. Ik hoop dat je 10 minuten van je leven aan mij kan besteden en mijn zaak kan doornemen, om vervolgens president Trump te bellen en hem te zeggen dat hij mij een ‘pardon’ moet geven. Of dat hij in elk geval naar mijn zaak kijkt. Ik ben onschuldig en ik vraag onze president om mij vrij te spreken, zodat ik op tijd thuis ben bij mijn man en vader om samen Kerstmis te kunnen vieren,” schrijft Joe.

De zoo keeper werd in het begin van 2019 veroordeeld door een rechtbank in Florida voor een straf van 22 jaar. De rechter heeft zeventien feiten van dierenmishandeling bewezen en stelt ook dat Joe twee keer heeft geprobeerd een huurmoordenaar in te schakelen om zijn concurrente Carole Baskin uit te schakelen.

Eerder heeft Joe al om ‘pardon’ gevraagd bij Donal Trump. Trump liet weten dat hij een paar afleveringen van ‘Tiger King’ had gezien en zei dat het een vreemde man was.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten