Laatste nieuws: Gerard Joling doneert zijn onderbroek

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Tik Tok toch verboden in de VS

Bad (bleep) nieuws… Tik Tok is helaas tóch verboden in de VS. Noooo!!

Donald Trump heeft vrijdag een presidentieel decreet getekend die TikTok verboden maakt in de verenigde staten. Dit bevel verbiedt Amerikanen om zaken te doen met ByteDance, het moederbedrijf van TikTok, omdat Trump denk dat ByteDance informatie deelt met de Chinese overheid.

“We moeten harde maatregelen nemen tegen de eigenaren van TikTok om onze nationale veiligheid te beschermen”, schreef Trump in het bevel.

Voor 20 september moet de populaire app worden verwijderd uit de Amerikaanse appstores.

Er was nog veel twijfel of de app verwijderd zou worden in de Verenigde Staten. Tik Tok zelf postte deze week nog een filmpje waar ze ons probeerde gerust te stellen. In het filmpje vertelt een van de eigenaren dat Tik Tok “nergens heen gaat en dat we ons geen zorgen hoeven te maken.” Helaas is dat dus niet het geval.

Tik Tok heeft dit jaar al eerder voor ophef gezorgd in de VS. Door duizenden en misschien wel miljoenen Tik Tok gebruikers werd president Trump flink te kakken gezet tijdens een van zijn eigen toespraken. Tik Tok gebruikers hadden namelijk allemaal plekken gereserveerd. Door uiteindelijk niet naar de toespraak te gaan waren en honderden stoelen leeg. Wow!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten