Laatste nieuws: Rico Verhoeven gaat trouwen

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

TikTokkers te zien in aflevering Boos

TikTokkers Lieke en Lorenzo zijn aanwezig in een nieuwe aflevering van Boos. Hierin komt naar voren dat hun management enorm veel geld achter zou houden. 

Na een anonieme bron zijn ze er achter gekomen dat er hele veel geld wordt achtergehouden. Door de anomie bron hebben ze namelijk ook toegang gekregen tot alle administratie om zo een volledig beeld van de situatie te krijgen.

Eugene en Dennis van Creator Network zouden inkomsten achter houden van bekende TikTokkers. In plaats van de afgesproken 20 procent zouden ze 60 tot 70 procent achter houden. In totaal zou er ongeveer voor 300 duizend euro achtergehouden worden. Dit is niet alleen het geld van Lorenzo en Lieke, maar ook nog van andere jonge content creators. 

Eerder gingen er al geruchten rond dat zaken tussen Eugene en de boyands Zomaer en B-brave niet zuiver verlopen zijn. In een reactie van Thomas Cox, lijkt dit waar te zijn.

Lieke en Lorenzo hebben beide een video op hun Instagram geplaatst, waarin zij uitleggen dat er geen sprake is van fraude. Echter wordt er door Tim Hofman het volgende gezegd:

Kijk hieronder de video van Boos:

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten