Laatste nieuws: Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Tom Ellis verklapt nieuwe datum Lucifer

Tom Ellis, hoofdrolspeler van de serie Lucifer, heeft verklapt wanneer het tweede deel van seizoen 5 uit zal komen.

Nadat vorige week het eerste deel werd uitgebracht, wilden fans het liefst gelijk het tweede deel zien. In de Pilot TV Podcast, waar Tom te gast was, heeft hij verklapt dat deze fans helaas nog zullen moeten wachten tot het begin van volgend jaar.

“Ik weet niet wanneer de laatste 8 afleveringen uit zullen komen, want we moeten de finale nog filmen. we zijn halverwege, dus als we weer mogen filmen, beginnen we daarmee en dan gaan we meteen door naar het filmen van seizoen zes. Hopelijk komt het tweede deel van het seizoen rond de kersttijd of begin volgend jaar”.

Om het wachten nog moeilijker te maken, laten de makers van Lucifer ook weten dat het tweede deel van het seizoen het meest emotionele seizoen ooit wordt”.

De eerste helft van seizoen vijf was een enorme hit bij Lucifans. Het verbrak zelfs het vorige record van The Umbrella Academy en werd het grootste tv-openingsdebuut op Netflix sinds de introductie van de top 10-functie.

Eerder werd aangekondigd dat seizoen vijf het laatste seizoen zou zijn, maar ondertussen is ook het zesde seizoen al bevestigd. Maar ook daar moeten we nog even op wachten.

Luister hier naar de Pilot Tv Podcast waar Tom te gast was:

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten