Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Tony Lopez krijgt ongeluk

Tony Lopez was betrokken bij een auto-ongeluk. Dit liet hij aan zijn volgers op Instagram weten.

Tony Lopez is een helft van het populaire TikTok duo Lopez Brothers. Ondreaz Lopez is de andere helft van het duo. Samen met zijn broer heeft hij ook een YouTube kanaal waar ze challenges en dans video’s plaatsen.

De 21-jairge TikTokker liet aan zijn volgers weten op Instagram dat hij betrokken is geweest bij een auto-ongeluk. Tony deelde een story met daarin een foto van de zijkant van een auto met deuken. “Godzijdank dat we oké zijn,” schrijft hij bij de foto.

Het lijkt er op dat er alleen schade aan de auto is. Inmiddels heeft Tony ook weer een Instagram story geplaatst dat hij aan het karten was. Onder post over het auto-ongeluk wordt er ook met haat gereageerd.

Veel volgers hebben het nog steeds over de geruchten dat Tony ongepaste berichten naar jongere meiden zou sturen. In augustus kwamen er verschillende minderjarige meiden naar voren die Tony ervan beschuldigde te flirten en naaktfoto’s van het te vragen. Zo is er ook een TikTok verschenen waarin een van die meiden berichten deelde die ze uitwisselde met Tony. De TikTok ster heeft ook in het verleden enkele seksistische en racistische en homofobe dingen getweet.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten