Laatste nieuws: Nieuwe films en series op Netflix

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Ronnie Flex stopt bij Top Notch

Platenlabel Top Notch werkt niet meer samen met Ronnie Flex. Huh, waarom dan niet?!

Een jaar geleden verliep het contract tussen de rapper en de platenlabel. De reden van de breuk is niet duidelijk en is toen ook niet gecommuniceerd. Ronnie heeft op Twitter een aantal berichten geplaatst, die nu weer verwijderd zijn.

“Dat jullie mij hebben laten gaan is een schande voor nl muziek.. ik hou met heel mijn hart van hip hop en de cultuur, ik heb jullie hits gegeven” liet hij weten op Twitter.

Na een aantal jaar ontdekte Flex pas wat de financiële consequenties waren van het contract dat hij had getekend. “Hij voelde zich bedrogen en diep gekwetst. Voor zijn gevoel heeft hij acht jaar lang niets verdiend voor zijn harde werken”, stelt zijn manager.

Toen Flex hierover begon bij platenlabel Top Notch, kwamen de twee partijen niet tot een nieuwe regeling. Daarom wilde Flex het contract eind 2019 niet verlengen. De breuk werd toen niet naar buiten gebracht. Top Notch liet donderdagochtend weten geen toelichting op de kwestie te willen geven. De twee partijen werken sporadisch nog wel samen, maar altijd op gelegenheidsbasis. Wat vind jij hiervan?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten