Laatste nieuws: Britney Spears danst met halfnaakte man

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Vervolg van Friends onderweg!

Er komt waarschijnlijk een reüniespecial van de serie Friends aan! Dit meldt The Hollywood Reporter.

De reüniespecial van de serie is voor HBO Max, en alle zes acteurs gaan eraan meedoen. Dit meldt The Hollywood Reporter. Volgens bronnen is de deal nog lang niet rond en moet er nog van alles gebeuren voordat dit plan daadwerkelijk in werking gezet kan worden, maar gelukkig zijn we al een stapje dichterbij.

Er worden gesprekken gevoerd met de acteurs en de makers van de serie om mee te werken aan de special. Als de deal doorgaat en alles past, dan wordt de reünie met Courteney Cox (Monica), David Schwimmer (Ross), Jennifer Aniston (Rachel), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), en Matthew Perry (Chandler). De makers van de show, David Crane en Marta Kauffman zouden ook betrokken zijn bij het project.

Een aantal weken gelede vertelde Jennifer Aniston al dat ze met iets bezig waren voor de serie, maar dat hey geen reboot is. In een gesprek met Ellen DeGeneres zegt Jennifer het volgende: “We zouden het geweldig vinden als er iets is, maar we weten nog niet wat dat moet zijn. Dus we proberen wat. We werken aan iets.”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten