Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Victoria Justice over haar en Ariana

Victoria Justice maakt een eind aan alle geruchten tussen haar en Ariana Grande! Al langere tijd wordt er gezegd dat de meiden het niet met elkaar kunnen vinden. Dat zou begonnen zijn, toen de meiden beide in Victorious speelde. Ariana als Cat Valentine en Victoria als Tori Vega. Victoria kon volgens geruchten niet omgaan met alle aandacht die Ariana kreeg.

In een podcast vertelt Victoria nu meer. “Ik hou van Ariana en ze doet het nu zo goed. Ze heeft me altijd gesteund met mijn muziek”, zegt de zangeres. Victoria vertelt ook dat de cast nog veel contact heeft met elkaar. Ze steunen elkaar bij alles wat ze doen. Ook vertelt ze dat de media het veel groter heeft gemaakt. “Het is frustrerend om te zien hoe mensen vrouwen tegen elkaar opzetten”, voegt ze eraan toe. Wat vind jij hiervan?

Terwijl Ariana al jaren bezig is met haar muziek carrière, keerde Victoria onlangs terug in de muziek als soloartiest. Na een onderbreking van zeven jaar maakte ze haar comeback in december met het nummer ”Treat Myself”. Haar vervolgsingle ”Stay” kwam uit in februari.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten