Laatste nieuws: Famke Louise gaat op OnlyFans

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Voorlopig nog geen One Direction reünie

Voorlopig komt er nog geen hereniging van One Direction. Tijdens The Jonathan Ross Show vertelt Liam Payne dat het nog zeker twee jaar duurt voordat er een hereniging van de boyband komt. Ook onthult Liam dat hij Zayn Malik niet ziet terugkomen. Wel geeft Liam toe dat hij One Direction mist.

Ook Harry Styles gaf in Augustus al aan dat een reünie er binnenkort nog niet in zit. In een interview met Rolling Stone magazine vertelt hij dat hij het als solo zanger nog veel te leuk heeft. Hij zegt: “De gedachte erachter zou moeten zijn: ‘Hey, dit was heel leuk toen. Dit moeten we opnieuw doen'”, gaat de Sign of the Times-zanger verder. “Maar tot die tijd heb ik het erg naar mijn zin met het maken van eigen muziek en experimenteren daarin. Ik vind dit nog veel te leuk om weer terug te gaan naar de band. Als we terugkomen en hetzelfde proberen te doen als toen, dan wordt het toch niet helemaal hetzelfde.” 

Gelukkig gaf zanger Louis Tomlinson ons iets meer hoop. Hij zegt namelijk dat een reünie onvermijdelijk is. Ook hij maakt duidelijk dat de tijd leert en zegt: “Ik zou er zeker versteld van staan als het niet gebeurt. Volgens mij is het onvermijdelijk. De grote vraag is wanneer we een reünie doen. Dat is iets waar we zelf ook eigenlijk geen antwoord op hebben op dit moment.” 

Maar gelukkig is er ook goed nieuws; er komen soloalbums aan! Liam en Louis komen binnenkort beide met een debuutalbum. Nog heel even wachten en dan kunnen we weer genieten van muziek van de zangers. Liam’s album ‘LP1’ komt uit op 6 december. En ook Louis is on his way. Zijn debuutalbum ‘Walls’ verschijnt op 31 januari. Daarnaast gaat Louis ook nog eens op tour. Op zijn wereldtournee komt hij natuurlijk ook langs Nederland. Op19 maart treedt hij in de AFAS Live in Amsterdam op. Zou jij willen dat ze terugkomen met of zonder Zayn? Laat het ons hieronder weten.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten