Laatste nieuws: Britney Spears danst met halfnaakte man

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Waar is WHY DON’T WE?

Gisteravond zijn alle profielfoto’s van de band, thumbnails op YouTube veranderd naar een vraagteken. Betekend dit dat de band terug komt?

Veel fans vragen zich af of WHY DON’T WE terug komt. De band heeft sinds januari geen nieuwe muziek uitgebracht en waren niet veel op social media. Meer recent komen de jongens af en toe eens op social om van zich te laten horen. Zo liet Jonah weten dat hij corona had. 

Gisteravond gebeurde er opeens van alles op social media rondom WHY DON’T WE. De profielfoto’s op social media zijn veranderd naar een vraagteken. Op YouTube zijn één voor één de thumbnails aangepast naar een vraagteken. Ook is er een nieuw Instagram account aangemaakt, genaamd ‘Where Is WHY DON’T WE’. Alle boys volgen dit account, dus er is een grote kans dat de band hier achter zit. Naast de social media kanalen is de website ook aangepast. Het enige wat je nu ziet op de website is een groot wit vraagteken. 

Fans denken dat er snel nieuwe muziek aan komt van de band, of misschien een compleet album. De band is op 27 september 4 jaar bij elkaar. Dit zou kunnen betekenen dat ze dan nieuwe muziek uitbrengen of een album. Er komt in ieder geval binnenkort iets aan! Voor nu moeten we nog even geduld hebben

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten