Laatste nieuws: Monica Geuze weerlegt Kaj's denkwijze over Bachelor Paul

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

‘You’ acteur beschuldigd van seksueel wangedrag.

Meerdere vrouwen hebben acteur en komiek ‘Chris D’Elia’ beschuldig van seksueel misbruik. De acteur vervulde de rol van Henderson in de populaire Netflix serie ‘You’. Een van de vrouwen die dit heeft gemeld is actrice Megan Drust. Zij zou slachtoffer zijn geweest van de ‘You’ acteur.

De actrice zou negen jaar geleden door Chris en een gemeenschappelijke vriend naar huis zijn gebracht. Toen ze samen naar de auto liepen veranderde de sfeer in een keer heel snel. De acteur vroeg aan Megan om zijn geslachtsdeel aan te raken. Een ander slachtoffer wil liever anoniem blijven, maar zij maakte in 2018 iets soortgelijks mee. Ook Laura Vitarelli verteld nu haar verhaal. Zij was 19 jaar oud toen ze in 2015 samen met een vriendin ook een nare ervaring met de acteur kreeg.

Chris heeft in de serie ‘You’ een grote rol gehad. Hij speelde een beroemde uitgever. Uiteindelijk geeft hij een meisje (Ellie) die bij Joe (de hoofdrol speler) in de flat woont. Een kans om haar boek uit te brengen. 

Verder speelde De acteur in series als ‘The Good Docter’, ‘Whitney’ en ‘Undateble’. Chris ontkent de beschuldigingen en zegt dat hij nooit seksuele overtredingen heeft gemaakt.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten