Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Vlaamse YouTubers kopiëren alles

Afgelopen dagen is het meerdere Nederlandse YouTubers opgevallen dat het Vlaamse duo Celine en Michiel veel content van hen kopiëren. Thumbnails en titels lijken gewoon te worden geknipt en geplakt. 

Eerder werd er niet over gesproken, tot Stefan de Vries zich erover uitsprak op Instagram. Hij liet screenshots zien van zijn Youtube video’s, en dan die van Celine en Michiel ernaast. Stefan zegt dat hij er normaal geen problemen mee heeft, maar dat het nu wel erg op begint te vallen. Er werden zelfs dezelfde spelfouten gebruikt in de titels.

Nadat Stefan deze story had geplaatst kwamen er meerdere reacties binnen. Het viel mensen op dat ze niet alleen van Stefan, maar meerdere grote YouTubers kopieerden. Don, Meisjedjamila en Gewoon Thomas zijn een aantal van deze YouTubers. Zelf hebben de YouTubers het er niet over gehad, maar vooral de fans viel het op. 

Een tijdje geleden waren Celine en Michiel ook al in het nieuws. Ze hebben Acid, Nathan, een aantal weken geleden ingehaald. Acid was eerst de grootste YouTuber in België, maar Celine en Michiel hebben hem nu ingehaald. Niet veel later kreeg Acid een strike op zijn kanaal. Hij denkt dat Celine en Michiel hierachter zitten, maar zij ontkennen het. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

  • Jasmijn

    Stom zeg!

  • Emma

    Ik vind het wel een beetje laag als je met de content van anderen views gaat pakken..

  • Soortgelijke berichten