Laatste nieuws: IShowSpeed is in Nederland

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

YUNGBLUD op tour

YUNGBLUD gaat op tour! Dominic heeft dit op zijn Instagram aangekondigd. In oktober en november 2021 gaat hij zijn tour beginnen in Europa en de UK. 

De tour heet de ‘Life on Mars’ tour. YUNGBLUD is een Britse rockartiest en heeft al met grote artiesten samengewerkt. Zijn nummer ‘11 minutes’ met Halsey, waar hij ook een relatie mee heeft gehad, is inmiddels al 130 miljoen keer gestreamd op Spotify. Ook heeft hij al meerdere nummers met Machine Gun Kelly en Blackbear gemaakt.

Al vanaf dat Dominic 4 was speelt hij gitaar, dat muzikaal is heeft hij niet van een vreemde. Zijn vader heeft een gitaarwinkel en zijn grootvader heeft nog samen met de Britse rockband T-Rex opgetreden. 

Dominic staat bekend om zijn alternatieve kleding, uiterlijk en muziek. Hij geeft niks om gender rules en draagt gewoon lekker een rokken en jurken tijdens concerten. 

YUNGBLUD komt op 24 oktober 2021 in Amsterdam. Hij komt helaas niet naar België. Voor de fans die bij de grens van Duitsland wonen, hij geeft 25 oktober, 1, 2 en 9 november shows in Duitsland. 

Ga jij naar YUNGBLUD zijn tour? Hier onder is de link naar de officiële website!

https://www.yungbludofficial.com/tour

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten