Laatste nieuws: Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Zach Herron en Kay Cook zijn weer bij elkaar?

Het gerucht gaat rond dat Kay Cook en Zach Herron weer bij elkaar zijn. Kay is namelijk bij de WHY DON’T WE boys gespot. Op een video is te zien dat ze samen de tourbus inliepen. Dit wil je zien!

Sinds 4 augustus is het stel officieel uit elkaar. Volgens Kay is Zach namelijk vreemd gegaan. Een vriendin van Kay; Noelle Ivy, heeft dit bevestigd in haar live stream op Instagram de dag nadat Kay had gezegd dat Zach was vreemd gegaan. Zach scheen het nummer van Kay geblokkeerd te hebben en dat was dan ook het einde van hun relatie. Maar in een meet and greet heeft Zach gezegd dat dit niet waar is en dat hij dat nooit iemand zou aan doen.

Vandaag hebben de boys hun laatste optreden in Londen voor ze weer terug gaan naar Amerika. De vriendinnetjes van Jonah, Corbyn en Jack zijn allemaal mee op tour voor de laatste paar shows. Kay is samen gespot met Christina (de vriendin van Corbyn) en Tatum (de vriendin van Jonah), toen ze samen de venue inliepen. Ook droeg Kay kleding van Zach. Of hebben ze toevallig dezelfde kleding… Volgens ons is dit koppel dus definitely back together. Vind jij de twee goed bij elkaar passen? Laat het hieronder weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten