Laatste nieuws: Ophef rondom vakantie Lil Kleine

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Zijn Zayn Malik en Gigi Hadid weer samen?

Zayn Malik is samen met zijn ex-vriendin Gigi Hadid gespot, dat heeft de Engelse nieuwssite Metro naar buiten gebracht. Ze zouden samen zijn verjaardag hebben gevierd in New York, waar ze arm in arm liepen.

In 2015 begonnen de geruchten dat de twee een koppel zouden vormen en in 2016 hebben zij dit ook bevestigd. Het is een aantal keer over geweest, maar de twee lijken elkaar toch steeds weer terug te vinden.

Twee weken terug gingen er ook al geruchten rond over de twee. Gigi had toen een bericht in haar Instagram stories geplaatst waarin ze aan het koken was, bij het bericht stond de volgende tekst: ”Zondag in de keuken: ik sta op het punt om kip te marineren voor een van mijn favoriete gerechten, de kip curry pasta salade van @mammamalik! Ik hoop dat ze het recept ooit met de wereld deelt.” De naam van het getagde account is niemand minder dan de moeder van Zayn. Ook de moeder van Zayn zelf plaatste een opvallend bericht. Zij deelde een video van Vogue waarin Gigi vertelt dat haar favoriete restaurant het huis van haar schoonmoeder is.

View this post on Instagram

@thekooples #zaynbythekooples

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten