Laatste nieuws: Chantal Janzen stuurt naaktbeelden naar Amerikaanse regisseur

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Zoekactie vermiste YouTuber

Er is een grote zoekactie naar de vermiste YouTuber Kastiop begonnen. Vandaag is er een zoekactie gestart in het water.

De 22-jarige YouTuber, wiens echte naam Kacper Przybylski is, is sinds vorige week vrijdag vermist. Hij vertrok toen met de auto vanaf zijn ouders in Hasselt en is daarna niet meer gezien. Even werd er gedacht dat zijn verdwijning een publiciteitsstunt zou zijn. Kastiop werkt namelijk als ambassadeur mee aan een campagne van Child Focus. Dit is een Belgische stichting voor vermiste en uitgebuite kinderen.

De woordvoerder van Child Focus laat weten dat hij in de week van zijn verwijding de campagne aan zou leveren en dat zijn verdwijning zeker geen stunt is. Ook de huisgenoot van Kacper vraagt de fans om dit serieus te nemen en mee te helpen zoeken.

De politie noemt de verdwijning verontrustend en heeft een opsporingsberichtbericht verspreid. Ook collega-YouTuber gebruiken hun platform om te helpen zoeken naar Kastiop. Kacper gaf zelf aan dat het sinds de lockdown wat minder met him ging. Sinds de invoering van de avondklok in België bracht hij volgens zijn huisgenoot veel tijd door op zijn kamer en sprak hij alleen nog met zijn moeder.

In Stokrooie bij Hasselt is vanmorgen om 10.00 de zoekactie gestart naar Kacper in de Kanaalstraat in Stokrooie. Duikers maken zich klaar om het water in te gaan en een boot vaart het kanaal af. Er is geen duidelijk spoor gevonden dat de zoektocht heeft aangezet.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten