Laatste nieuws: Jennifer Aniston lacht geruchten over affaire met Barack Obama weg

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Kalvijn wil eigen tv-programma's gaan produceren

Kalvijn, de artiestennaam van Kelvin Boerma, heeft aangegeven dat hij in de toekomst liever eigen televisieprogramma’s wil produceren. De 28-jarige YouTuber, die met zijn online video’s al jaren succesvol is, vertelde in het radioprogramma De Perstribune dat hij zichzelf veel meer ziet als een producent dan als een presentator. “Ik heb ambities om programma’s te maken die echt van mezelf zijn,” aldus Kalvijn.

In zijn carrière heeft Kalvijn al verschillende programma’s gepresenteerd, waaronder Ja of Nee?, maar hij gaf aan dat deze shows niet altijd voelen als zijn eigen creatie. “Het is meer alsof ik een adoptiekind presenteer,” vertelde hij. Kalvijn zou graag de kans krijgen om vanaf de grond een programma op te bouwen en daar zijn volledige visie in te leggen. Voor hem is dit niet alleen een manier om zijn creativiteit kwijt te kunnen, maar ook om een grotere betrokkenheid te voelen bij de resultaten.

Kalvijn staat bekend om zijn succes op YouTube, waar hij al sinds zijn tienerjaren actief is. Hij vergelijkt het proces van YouTube-video’s maken met het produceren van tv-programma’s. “Op YouTube ben ik de baas van mijn eigen projecten, ik bedenk alles zelf en zet het online. Dat raakt me veel meer dan wanneer ik alleen als presentator betrokken ben bij een tv-show,” legde hij uit. Deze aanpak wil hij nu ook toepassen in de televisiewereld.

Ondanks zijn wensen voor de toekomst blijft Kalvijn nuchter. Hij weet dat het succes van een tv-programma ook veel afhangt van de kijkcijfers, en hij voelt de druk die daarbij komt kijken. Toch is hij vastberaden om deze stap te zetten en hoopt hij op steun van zijn huidige werkgever Talpa om zijn ambities waar te maken.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten