Laatste nieuws: Ophef rondom vakantie Lil Kleine

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Als je boyfriend verweg woont

Een boyfriend hebben die je niet vaak kan zien is natuurlijk nooit leuk. Maar toch zijn er ook positieve dingen die je bijna over het hoofd zou zien. Woont jouw boy ook ver weg? Dan herken je deze dingen sowieso!

#1. Je wil hem 24/7 appen en bellen

Kan je ‘m niet vaak zien? No problem! Jij zorgt er wel voor dat je hem spreekt. Je gaat online op Whatsapp of belt hem, zodat je eindelijk weer contact kan hebben.

#2. Je geld vliegt de deur uit door al het reizen

Om je vriendje te kunnen zien moet je er wel wat voor over hebben. Je reist wekelijks heel Nederland door om je boy eindelijk weer te kunnen zien. Of dat goed is voor je portemonnee weten we zo net nog niet. Uiteindelijk is het het allemaal waard; eenmaal in de trein, metro of bus kan je niet wachten om je vriendje weer te zien!

#3. Je telt de dagen af

Je streept nog net niet je kalender af totdat het eindelijk weer weekend is. Want dan kan je ‘m eindelijk weer zien. Finally!

#4. Als jullie elkaar even niet spreken zit het nog steeds goed

Jullie zijn gek op elkaar, of jullie nou naast elkaar – of ver weg wonen. Als jullie elkaar een tijdje niet zien, no worries! Want jullie houden van elkaar en hoewel jullie elkaar even niet spreken, weten jullie dat alles goed zit.

#5. Je kent elkaars vrienden niet goed

Een groot nadeel van een afstandsrelatie is dat je niet goed in elkaars leven kan kijken. Je hebt geen idee wat je boy aan het doen is of met wie. Het liefst ontmoet je al zijn vrienden en vriendinnen maar dat is moeilijker dan je had verwacht. Als je elkaar ziet breng je het liefst zo veel mogelijk tijd sámen door, maar toch vind je het jammer dat je zijn besties niet kan ontmoeten.

#6. Je moet altijd blijven slapen

Als je vriendje ver weg woont betekent dat vaak dat je als jullie bij hem gaan afspreken, je daar ook moet slapen. Het is namelijk niet fijn om ‘s avonds laat in je eentje terug naar huis te reizen. Of je het erg vindt om te blijven overnachten? Dacht het niet!

#7. Als je elkaar ziet is het nog specialer

Als je elkaar een langere tijd niet hebt gezien, is het nog leuker om elkaar eindelijk weer in de armen te kunnen sluiten. Jullie zijn eindelijk weer samen, en dat is wat telt.

#8. Je ouders waren in het begin geen fan

Aan je ouders vertellen dat je een relatie hebt is één ding. Maar om er nog eens bij te moeten vertellen dat je boy verder weg woont, is nog heftiger. In het begin waren je ouders waarschijnlijk nog niet om, maar toen je liet blijken hoe gek je bent op hem, zijn ze toch overstag gegaan. Yes!

#9. Jullie hebben een vaste Skype of FaceTime dag

Bellen en appen is leuk, maar FaceTime is drie keer zo excited! Jullie spreken een vaste dag en tijd in de week af dat jullie gezellig kunnen kletsen. Zo zien jullie elkaar tóch nog.

#10. Je beseft iedere keer weer hoeveel je om diegene geeft

Pas als je je vriendje finally weer ziet, besef je hoe erg je hem hebt gemist. En ja, dichtbij wonen en elkaar makkelijk kunnen zien is chill, maar op deze manier blijft elke ontmoeting speciaal. Pas als je hem eindelijk weer in je armen kunt sluiten, voel je in je buik hoe erg je hem hebt gemist.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten