Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

10 dingen die je kunt doen als je je verveelt

#1. Meld je af voor nieuwsbrieven die je niet leest

Voor sommige dingen heb je eigenlijk ‘nooit echt tijd.’ Maar in dit geval verveel je je zo erg, dat het een goed idee is om stomme klusjes op te knappen. Je afmelden voor spam mailtjes of juist je inbox cleanen is nu een perfecte tijdsdoder.

#2. Creëer een perfecte look

Ga experimenteren met je haar, kleren of make-up. Het is niet alleen leuk maar ook handig, zo weet je in de toekomst precies wat je leuk staat. Win-win!

#3. Update je cv

Nog zo’n ding die je het liefst zo lang mogelijk uitstelt. Maar nu je toch niks te doen hebt, is het misschien toch wel een keer handig.

#4. Stuur je opa en oma een handgeschreven kaartje

Hoé leuk zullen ze dat wel niet vinden?! Vertel ze wat er allemaal in je leven gebeurt en vooral dat je ze snel weer wilt zien. Dit geeft je niet alleen een mega goed gevoel, maar maakt ook hun dag weer helemaal goed!

#5. Ga iets bakken

Even heel eerlijk; we hebben allemaal weleens zin om iets te bakken. Al is het alleen voor het lekkere deeg… Nu je finally tijd over hebt, is dit misschien wel het perfecte moment! Bak bijvoorbeeld een heerlijke red velvet cake!

#6. Maak je make-up kwasten schoon

Pak AL je make-up kwasten en dompel ze in een groot kopje met warm zeepwater. Laat ze twee uurtjes zacht weken en spoel ze vervolgens af met koud water. Laat de kwasten drogen op een handdoek, en voilà; done!

#7. Verwijder en organiseer de apps in je telefoon

Misschien niet het leukste klusje, maar wel heel handig is om je telefoon te herorganiseren. Verwijder onzinnige foto’s en apps die er alleen maar voor zorgen dat je ruimte vol is.

#8. Maak een bucketlist

Iets dat je altijd al hebt willen hebben, maar ooit de tijd voor hebt genomen; een bucketlist! Schrijf alle dingen op die jij sowieso nog gedaan moét hebben. En nóg beter; werk je lijst af!

#9. Begin je eigen blog

Verveel je je wel vaker en is schijven helemaal jouw ding? Dan is een blog echt iets voor jou!

#10. Zoek leuke nieuwe Instagram-accounts

Lekker rondneuzen en scrollen on the Gram is niet alleen nutteloos, maar helpt je ook aan nieuwe creativiteit. Een leuke outfit of DIY; je vindt het allemaal op Instagram!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten