Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

4 dingen die je moet doen bij een break-up

Een break up is ontzettend vervelend. Of jij nou de keus hebt gemaakt om het uit te maken of je ex-partner, het blijft een moeilijke situatie. Volgens deze zeven dingen overleef jij de break-up.  

Emoties

Verdriet, boos, laat het allemaal over je heen komen. Het hoort bij een break-up. Het ene moment mis jij je ex en het andere moment kan je hem/haar wel slaan (don’t do it), maar dat zijn de dingen die door je geen gaan tijdens een break-up en dat is normaal. Het is helemaal niet raar als je je zo voelt.

Aandacht aan jezelf

Geef jezelf aandacht. Jij bent degene die er toe doet. Verwen jezelf met een lekker warm bad, of eet een bak Ben & Jerry’s leeg terwijl je uithuilt tijdens het kijken van een film. Neem een spa dagje. Maak je mooi op. Doe waar jij je goed bij voelt!

Afleiding

Zorg voor afleiding. Je kunt gezellig met je vrienden afspreken om zo je gedachten te verzetten. Als je daar geen behoefte aan hebt, ga een crime serie kijken of pak er een goed spannend boek bij, als het maar niks romantisch is. Alles om ervoor te zorgen dat je je ex niet een berichtje gaat sturen. Het is moeilijk, we get it, maar houd jezelf tegen. Je bent waarschijnlijk beter af. 

Acceptatie

Het moeilijke is vaak om de situatie te accepteren. Jullie zijn uit elkaar omdat er geen toekomst in de relatie zit. Soms duurt het even om dit te accepteren, zeker als je langer bij elkaar bent geweest. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten