Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

5 tips voor koud weer

Het wordt buiten steeds kouder en dat is voor vele weer wennen. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje, zodat je helemaal klaar bent voor het koude weer!

Laagjes

Draag verschillende lagen kleding. Als het echt heel koud is, begin dan met een thermo-laag. Door meerdere lagen kleding, kan je lichaam de warmte beter vast houden. En als het toch te warm wordt, kun je gewoon een laagje uittrekken!

Bad hair days

De combinatie van een muts en haar, gaat nooit goed samen. Maar wij hebben de tip zodat dit wel goed gaat: haarlak. Spray wat extra haarlak op je haar en zet je haar goed vast met schuifspeldjes. Om pluis te voorkomen kan je ook een beetje droogshampoo gebruiken. 

Geen skinny jeans

Draag geen skinny jeans of leggings als je naar buiten gaat. Kies voor een wijdere broek, zodat er wat ruimte ontstaat voor de warmte. Je lichaam geeft namelijk warmte af en bij een hele strakke broek is er geen plek voor.

Warme drankjes

Het perfecte excuus om veel thee en warme chocolademelk te drinken. Door warm drinken wordt je lichaam van binnenuit verwarmd en blijf je gehydrateerd!

Warm bad of douche

Niets is lekkerder dan onder de warme douche of in een warm bad. Ondertussen meezingen met je favoriete hits of een serie kijken terwijl je lekker opwarmt in bad!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten