Laatste nieuws: Releases van vandaag!

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

4 originele manier om geld te geven

Verjaardag cadeau’s kunnen soms behoorlijk moeilijk zijn. Voor de ene vriend of vriendin kan het heel makkelijk zijn om iets te verzinnen, maar je hebt altijd van die mensen die zeggen: “Maakt mij niet uit. Doe maar iets leuks”. Maar wat geef je ze? Geld is vaak de optie waar je dan voor gaat. Dan kunnen ze zelf iets leuks kopen. Maar alleen maar geld geven is ook niet leuk. Wij hebben 6 originele manieren gevonden waarop je geld kunt geven! 

Pot met snoep

Vul een pot vol met snoep. Zorg dat je onderin een stevig laagje hebt liggen zodat het geld er niet doorheen kan zakken. Dit kun je bijvoorbeeld doen met beertjes. Als je een briefje geeft, vouw dat dan zo klein mogelijk op en stop dit in de pot met snoep. Op die manier lijkt het alsof ze alleen een pot snoep krijgen, maar later komen ze erachter dat er geld in zit! Surprise!

Ballonnen

Een leuke manier om geld te geven, is om het geld in ballonnen te stoppen. Op die manier moeten ze eerst alle ballonnen lek prikken als ze het geld willen. Het maakt het nog leuker als je er allemaal 5 of 10 centjes in stopt. Super grappig om te doen!

Pot met gel

Leg het bedrag wat je wil geven onderin de pot. Zorg er wel voor dat dit muntgeld is. Vul de pot vervolgens voor de helft met gel, ja gel. Zet er een leuk badeendje bovenop, deksel erop en klaar. Het ziet er enorm leuk uit om te geven!

Huishoudfolie

Dit is ontzettend grappig om te doen. Stop het bedrag dat je wil geven in een envelop of tussen een kaart. Wikkel vervolgens een enorme dikke laag om de envelop heen. Ga net zo lang door totdat er een hele bal ontstaat. Zo moet de ontvanger erg hard werken voor zijn cadeau!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten