Laatste nieuws: Harry en Niall in Late Late Show

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Juiste kleur foundation vinden

De juiste kleur foundation of concealer vinden is altijd een klusje. Het testen op je hand is altijd een goede truc, maar zeker in de tijd van corona is dat niet helemaal hygiënisch. Hoe kun je er dan wel achterkomen welke kleur je moet hebben voor je foundation of concealer?

Ondertoon

De eerste stap is om de ondertoon van je huid te weten. De huidskleur is ingedeeld in drie soorten: koel, warm of neutraal. Het maakt niet uit hoeveel je huid kan veranderen in kleur door het in de zon zitten of een spray tan. Iedereen heeft een ondertoon die hetzelfde blijft. Door dit te weten, wordt het kiezen van je make-up makkelijker.

Make-up voor jouw kleur

Nu je weet welke ondertoon je huid heeft, kun je kleuren gaan testen op basis van je uitslag. Je kunt er voor kiezen om een paar kleuren in sample formaat te bestellen, die overeenkomen met je huidtint. 

Thuis testen

Zodra je een keuze samples is aangekomen, kun je gaan testen welke kleur het beste bij jouw huid past. Als je meerdere kleuren hebt besteld, is de kans groter dat je match er tussen zit. Het is ook belangrijk om thuis te testen. In de winkels is het licht vaak te gemaakt en anders dan de buitenlucht. Als je in daglicht staat, ziet het er gelijk heel anders uit. Gaat de kleur mooi op in je huid? Dan heb je een match!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten