Laatste nieuws: Aimee Lou Wood over haar leven na ‘Sex Education’!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

5 Beste looks van Harry Styles

De achternaam heeft de Britse zanger al mee. Zijn gevoel voor stijl heeft hij de laatste jaren goed laten zien op gala’s, concerten en videoclips. Van boa’s tot parelsieraden, niks is te gek voor Harry en hiermee is hij een nieuw mode-impuls geworden. Wij konden het daarom niet laten om zijn 5 beste looks op een rijtje te zetten. 

5. Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony 2019

We love this outfit! Een kobaltblauw pak, waarvan de broek wijd uitlopend is. Het pak is van Gucci en steelt de show op de rode loper naast de zwarte jurk van Stevie Nicks. Onder het pak zien we de witte hakken weer tevoorschijn komen. Een item dat Styles veel draagt. 

4. BRIT Awards 2019 

Tijdens de BRIT Awards van 2019 zet Harry een statement met zijn outfit door een pak van Marc Jacobs vrouwencollectie te dragen. Het is een vrolijke outfit door de knalgele kleur. Hij wil met deze outfit duidelijk maken dat je moet dragen waar jij je goed in voelt. Onder het pak draagt Harry een satijnen blouse met witte stippen. 

3. Met Gala 2019 

Ook op het Met Gala zag Harry er weer adembenemend goed gestyled uit. Hij droeg een zwart transparante Gucci outfit met zwart glimmende hakken. Op zijn nagels had hij wit met zwarte nagellak. Doordat de top van de outfit aan de bovenkant transparant is, komen zijn tattoos er mooi uit. En niet te vergeten; Harry draagt in zijn rechteroor een pareloorbel. 

2. BRIT Awards 2021 

Tijdens de laatste BRIT Awards (2021) wist Harry iedereen opnieuw weer omver te blazen met zijn outfit. Hij koos voor een jaren 70 Gucci look, uit de meest recente Gucci-collectie. Onder dit geweldige pak droeg hij Gucci-sneakers en in zijn handen hield hij een bruine leren tas.

1.   Grammy Awards 2020 

Onze nummer 1 van beste outfits van Harry is toch echt deze rode loper outfit voor de Grammy Awards 2020. De bruine wijd uitlopende broek, met daarop een gebreide tanktop en een gele tartan jasje maken een Gucci-look. Om de outfit helemaal af te maken heeft Harry een prachtige paarse boa om zijn nek. 

Wat vind jij de beste outfit die Harry Styles heeft gedragen? Laat het in de reacties weten! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten