Laatste nieuws: Liam komt met eigen komedie film

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 leuke tentjes voor een date in Amsterdam

Ja ja, de restaurant zijn gelukkig weer geopend en dat betekent dat we er weer op uit kunnen. En wat nog veel leuker is, is dat we weer dates kunnen plannen! Wil jij tijdens je date indruk maken en de leukste plekjes in Amsterdam kunnen voorstellen? Blijf dan vooral verder lezen, want wij hebben voor jullie vijf totaal verschillende, maar even leuke tentjes op een rij gezet.

Toscanini

Een luxe maar toch toegankelijk Italiaans restaurant, wat wil je nog meer? Het ziet er super fancy uit dus dat betekent dat jullie samen romantisch een heerlijke spaghetti kunnen gaan eten. Maar niet alleen de spaghetti is hier fantastisch, het menu heeft zeker nog veel meer te bieden.

De Drie Graefjes

Voor als je het allemaal iets simpeler wil houden en een drankje wilt drinken met de beste red velvet taart, dan kun je het beste naar De Drie Graefjes gaan. Een casual plek waar je toch kunt genieten van een heerlijk tussendoortje met jouw date!

Sumo

Speciaal voor de sushi liefhebbers een heerlijk, maar ook budgetproof, all you can eat sushi restaurant. Tip: Het Sumo restaurant op het Leidseplein is van binnen onwijs mooi ingericht. Dit is dus echt een uitje om naar toe te gaan.

Het vuurtoreneiland

Dit restaurant zit op een originele plek, namelijk een eiland! Dat is nog eens een leuke twist aan een date. Je kunt er namelijk per boot naartoe, waardoor er ook nog eens een leuk tripje aan vast zit. Geniet dus van het mooie uitzicht en het lekkere eten op deze fantastische plek.

Wester wijnfabriek

Voor de 18-plussers onder ons.. Er gaat niets boven gezellig samen een wijntje drinken. Daar hebben wij een ideale plek voor gevonden. Namelijk; de Wester Wijnfabriek. Een onwijs gezellig plekje op het Westergastterein waar je niet alleen samen wijn kunt drinken maar ook andere drankjes zoals bier en gin-tonic.

Ga jij een van deze super leuke tentjes uitproberen tijdens je date? Wij wensen je in ieder geval héél veel plezier!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten