Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 leuke vrienden dates part 2

De zomer is weer aangebroken en dat betekent 6 weken lang geen school en tijd om allemaal leuke dingen doen met je vrienden! Hier een aantal dingen die jij samen met je vriendengroep kunt doen voor een onvergetelijke zomer.

Bezoek een stad waar je nog nooit bent geweest!

Tegenwoordig kom je met het OV overal en wist je dat NS een trein-dagkaart speciaal voor jongeren heeft voor maar 7,60! Hierdoor mag het je dus al helemaal niet stoppen om naar delen van Nederland te gaan waar je nog nooit ben geweest!

Tip: Kijk op SocialDealvoor uitjes, dinertjes en hotels in heel Nederland met superveel korting!

Maak foto’s op bijzondere plekken

Als je dan toch on the way bent met je dagkaart zoek dan mooie plekken op om samen met je besties de leukste insta foto’s te maken! Online vind je ontelbaar veel mooie spots in ons eigen kleine kikkerlandje!

Houd een co(mo)cktail avond!

Buiten afspreken met je vrienden is natuurlijk altijd leuk, maar als je elke keer hetzelfde doet kan dit natuurlijk een klein beetje saai worden… Daarom kan je met je vrienden afspreken om een lekkere co(mo)cktail avond te organiseren, en dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Je kunt gewoon jullie favoriete drankjes kopen en mixen. Maar er staan natuurlijk ook talloze lekkere recepten online. Houd deze avond bijvoorbeeld in het park, op het strand of gewoon lekker bij iemand thuis!

Geef een tuinfeestje!

Hoe leuk is het om een feestje te geven met al je friends! Versier je tuin, maak hapjes en speel spelletjes! 

Tip: Vraag of je vrienden allemaal iemand extra meenemen. Zo leer je ook nog eens nieuwe mensen kennen!

Doe vrijwilligerswerk! 

Hier zou je misschien niet zo snel aan denken maar dit kan heel erg leuk zijn! Er zijn veel jongeren die vanwege omstandigheden misschien niet zo’n leuke zomer hebben, omdat ze bijvoorbeeld zijn gevlucht uit een oorlogsgebied. In verschillende azc’s organiseren ze daarom activiteiten voor deze jongeren, hier kan je samen met je vrienden als vrijwilliger aan meehelpen! Dit zal hun zomer een stuk leuker maken en misschien houd jij er wel nieuwe vrienden aan over!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten