Laatste nieuws: Jake Paul ontkent aanranding

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 redenen waarom sporten niks voor jou is

Ligt sporten niet helemaal in jouw straatje, maar vind je het moeilijk om je vrienden en familie daarvan te overtuigen? Dan hebben wij het perfecte lijstje voor je. Als je deze 5 dingen herkent weet je het zeker; sporten is niet voor jou gemaakt.

#1. Na één rondje rennen ga je het liefst op de grond uitrusten

Als je tijdens de gymles een rondje moet inlopen, heb jij het allang gehad. Puffend en steunend ben je blij dat je het rondje rennen hebt overleefd als je hoort dat je er nog eentje moet. Please no!

#2. Je hebt geen balgevoel

Terwijl de rest van jouw vriendinnen met gemak een basketball in het net gooien of een goal scoren met voetbal, sta jij het liefst de hele wedstrijd wissel. Jij hebt namelijk geen idee wat je met een bal aan moet als er naar jou wordt gepassed.

#3. Je geeft alles de schuld behalve je eigen conditie

Je haar dat voor je ogen slingert, je shirt dat continu kriebelt of je sport-bh die veel te strak zit; het ligt écht niet aan jou.

#4. Je blijft sporten uitstellen

Ook al probeer je jezelf ervan te overtuigen dat sporten goed voor je is; het lijkt je maar niet te lukken. Als je met jezelf afspreekt om te gaan hardlopen weet je deep down al dat je veel liever met een zakchips op de bank gaat hangen. Oeps!

#5. Je hebt ‘geen tijd’

Een ander excuus die je vaak blijft herhalen. Je blamed je huiswerk en afspraakjes voor jouw ontbrekende sportmotivatie terwijl je stiekem al weet dat dat niet het probleem is.

#6. Het is helemaal niet nodig

Ja sure; sporten is gezond. Maar jij hebt dat helemaal niet nodig. Je kan het niet en vindt er bovenal niks aan. Jij vult je zaterdagmiddag veel liever op met een lunchdate met vriendinnen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten