Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Ervaringsverhaal: Grote borsten

Elke vrouw heeft verschillende borsten. Een vrouw kan grote borsten hebben en de andere vrouw kleinere borsten. Elke borst is natuurlijk mooi zoals die is. Niks is perfect en niks is raar. Soms kunnen sommige vrouwen last krijgen van hun borsten. Hoe zit dan met vrouwen die grotere borsten hebben? Hier deelt iemand zijn verhaal!

“Ik heb altijd wel ‘grotere’ borsten gehad dan iedereen. Ik was altijd het meisje met de grootste borsten. Nu op mijn leeftijd valt dat wel mee, maar vroeger was dat wel anders. Ik had op mijn dertiende wel grotere borsten dan de rest van de klas. Dat was dan soms raar. Gek genoeg was ik daar niet onzeker over. Waar ik ook heel blij mee ben.”

“Ik heb soms wel eens last van mijn borsten. Vooral met sporten. Ik heb een goede sportbeha nodig omdat het anders pijn doet tijdens rennen en bewegen. Dat was lastig om te vinden, want elke sportbeha die ik paste zat nog superlos. Uiteindelijk had ik een fijne sportbeha gevonden, die ik nu nog steeds draag. Ik raad vrouwen die een goeie sportbeha nodig hebben aan om naar de Hunkemöller sportwinkel te gaan. Deze winkel verkoopt grotere maten sportbeha’s, wat erg fijn is. De winkel is wel aan de iets wat prijzige kant, maar je hebt dan echt profijt van je beha’s.”

“Qua tips voor goeie beha’s zeg ik altijd tegen iedereen om naar de Hunkemöller te gaan! Ik ga daar altijd zelf naartoe. Mijn borsten doen pijn in een beha van bijvoorbeeld de H&M. Ik heb zulke beha’s al meerdere keren geprobeerd. De beha’s van de Hunkemöller zijn voor mij het beste!” 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten