Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 tips voor een eerste date

OMG, je hebt een eerste date! Hoe leuk is dat! Stiekem is het ook wel een beetje spannend, omdat je niet zo goed weet wat je te wachten staat. Lees in dit artikel 5 tips die je kunnen helpen bij je eerste date.

1.   Geen bioscoop date

Naar de bioscoop met zijn tweeën lijkt natuurlijk ontzettend romantisch. Elkaars hand vasthouden, samen popcorn eten en vooraf een leuke film uitzoeken. Maar, naar de film gaan is eigenlijk helemaal geen goed idee voor een eerste date. Op een date wil je elkaar juist goed leren kennen en wil je erachter komen of je de persoon wel echt leuk vindt. In een bioscoop heb je hier alleen niet de mogelijkheid voor. Tijdens een film moet je stil zijn, waardoor je hier helemaal niet met elkaar kan gaan praten over bijv. hobby’s, wat je van elkaar vindt, familie, etc. 

Tip: zoek een filmpje op Netflix of Videoland uit die jullie thuis kunnen kijken. Thuis maakt het namelijk niet uit als je door de film heen praat. Ook is het een goed excuus om in de armen van je date te kruipen. 

2. Zorg dat je er verzorgd uitziet

Een goede eerste indruk op een eerste date is heel belangrijk. Wist je namelijk dat je in de eerste 7 seconden dat je iemand ziet, al een mening over diegene hebt gevormd? Het is daarom belangrijk om er verzorgd uit te zien op een eerste date. Wel is het heel belangrijk dat je er als jezelf uit blijft zien. Doe niet ineens heel veel make-up op, als je dat in je dagelijkse leven nooit draagt. Trek ook gewoon kleding aan waarin jij je fijn voelt. Hieronder wat inspo outfits: 

3. Toon interesse 

Het is natuurlijk super vervelend als een gesprek tijdens een eerste date stilvalt. Hier kun je soms helemaal niks aan doen helaas! Zorg dat je altijd voldoende interesse in jouw date toont. Praat over zijn hobby’s, zijn familie of misschien wel zijn school/opleiding. Op je eerste date wil je natuurlijk alles te weten komen. Pas wel op dat het geen interview wordt. Stel jezelf open en geef eerlijke antwoorden. Doe jezelf niet beter voor dan dat je bent. Jij bent degene die je date leuk vindt en hij/zij wil natuurlijk geen gemaakte versie van jou zien. 

4. Zit niet op je telefoon 

Het is in 2021 het voorwerp dat je het meest in je handen hebt: je telefoon. Nu is het nou net op een date niet de bedoeling dat jij jouw geliefde telefoon erbij haalt. Op je telefoon zitten zorgt ervoor dat jij niet meer gefocust bent op jouw date en het kan ongeïnteresseerd overkomen. Voor jouw date kan het echt een enorme afknapper zijn als jij om de twee minuten jouw appjes checkt. Het checken van je Instagram feed kan ook echt nog wel als je ’s avonds in bed ligt. 

5. Geef complimenten

Ook jouw date vindt het leuk om complimenten te krijgen tijdens jullie eerste date! Vind je dat jouw date er superleuk uit ziet? Zeg dit dan tegen hem! Vind je dat jullie via WhatsApp leuke gesprekken hadden? Zeg dit tegen hem! Hij/zij moet jou natuurlijk ook onwijs leuk gaan vinden na deze eerste date. Laat zien dat je hem/haar leuk vindt en dat je diegene graag nog een keer zou willen zien, als de vibe goed is. Zorg dat het niet een te vriendschappelijke vibe wordt, dit kan voor jouw date twijfels geven. 

Jij bent nu helemaal klaar voor jouw allereerste date! ENJOY GIRL! Elke ervaring is er weer eentje waar je van kan leren, zo ook van een eerste date! 

 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten