Laatste nieuws: Fans klagen Madonna weer aan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Hoe weet je of je verliefd bent?

Je vindt elkaar leuk, je ziet elkaar misschien vaak op school of heb al wat afgesproken en na een tijdje vraag je je af. Ben ik verliefd? Dit artikel helpt je een antwoord te vinden op die vraag.

Dromen

Dromen vertellen je wat en al helemaal als je iemand leuk vindt. Vaak is het al een teken van interesse als diegene in een keer in je dromen verschijnt. Al moet je wel kijken naar hoe hij/zij in je droom voorkomt. Is het in een romantisch scenario? Grote kans dat je brein hoopt dat dit scenario realiteit wordt. Je bent dus verliefd.

Komt die persoon in je droom voor als iemand die je iets slechts aan wil doen of aan doet. Dit betekend eerder dat je het niet goed kan vinden met deze persoon. 

Tintelend gevoel

Als je oogcontact maakt met die persoon krijg je dan een tintelend gevoel tot in je tenen? Yup komt bekend voor he? Dit is een groot teken dat je nerveus wordt van de intensiteit, wat betekent dat je gevoelens voor diegene ontwikkelt. Als je hart ook nog sneller gaat kloppen en je zweethanden krijgt is het woord verliefd toch echt wel toe te passen.

Gelukkig gevoel

Je voelt je opgeladen en blij door de hele dag. Je zit op een roze wolk en alles is leuk en mooi. Als je verliefd bent wordt er een enorme dosis endorfine (een gelukshormoon) aangemaakt. Daardoor krijg je dat ongelofelijk gelukkige gevoel. Goed teken dat in de love boat zit.

Bewust oogcontact

‘Gazing’ is het soort oogcontact waarde je bevestiging zoekt. Je probeert zijn blik te vangen en hoopt dat hij ook naar jou kijkt. Als je dus vaak zijn oogcontact op zoekt kan het dus zijn dat je hem wat meer dan alleen leuk vind. Let nog op de andere kenmerken en dan kan je easy uitvinden of je verliefd bent.

Missen

Mis je die persoon als je niet met hem of haar bent? Wil je diegene graag weer zien? Hoe vaak besluipt dit gevoel je? En mis je dan de aanraking of de blik van diegene, dan zit er een grote kans in dat je verliefd bent.

Hoe vaak denk je aan diegene

Praat je veel over hem/haar. Spookt hij/zij de heldentijd in je hoofd? Goed teken. Als het een hoog topic in je gedachten

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten