Laatste nieuws: Robert Pattinson en Suki Waterhouse maken debuut

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

5 trendy zonnebrillen voor de zomer

Het is zomer dus de zon schijnt volop. Superlekker natuurlijk, maar een zonnebril tegen de zon is dan wel zo handig. En een zonnebril kan ook nog eens je outfit compleet maken. Wij hebben daarom voor jou 5 trendy zonnebrillen op een rijtje gezet. 

Rechthoekige zonnebril 

De rechthoekige zonnebril is in 2021 erg populair geworden, maar in 2022 zijn ze nog even populair. Het montuur is makkelijk te combineren met je outfit en ze zijn ook nog eens te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren. Zo kan je heel veel variëren!

Zonnebrillen met mono glazen

Grote zonnebrillen zijn de trend deze zomer! Brillen met mono glazen zijn in net als schildzonnebrillen. Het zijn echte statement brillen. 

Metaal montuur

Zonnebrillen met een metaal is een klassieker en zal daarom ook deze zomer trendy zijn. Het geeft een elegante en trendy touch aan je outfit en werkt tegen de zon. 

Neon zonnebrillen

Deze zonnebrillen zijn heel opvallend. Deze zomer zullen neon-gekleurde zonnebrillen in allerlei neon-kleuren trendy zijn. Deze trend komt uit de 90s en is in 2022 opnieuw heel populair. 

Witte zonnebril 

Als een neon-gekleurde zonnebril je net iets te fel lijkt, probeer dan een witte zonnebril. Dat de witte zonnebrillen niet zo kleurrijk zijn, wil niet zeggen dat ze saai zijn. Je kunt de zonnebril perfect combineren met zomerse kleurrijke outfits. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten