Laatste nieuws: Louis Tomlinson over vriendschap met Zayn Malik

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Deze activiteiten moeten op jouw summer bucketlist

Yess, de zomer is begonnen en dat betekent herinneringen maken en gekke dingen doen! Toch is het nog best lastig om te bedenken wat je dan precies gaat doen. De waterballonnen en stranddagen komen op een gegeven moment ook je neus uit. Daarom hebben wij de origineelste uitstapjes voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je deze zomer nooit meer gaat vergeten!

1. Wandelen met alpaca’s

Tegenwoordig is het helemaal hot, een wandeling maken met alpaca’s! Wanneer je bij deze bijzondere dieren in de buurt komt, zal de stress afnemen en zal je meer rust gaan ervaren. Zeker als je buiten in de natuur bent! Maar naast al deze rustgevende voordelen is het ook gewoon super leuk om deze schattige diertjes te bewonderen. Er komen steeds meer alpacaboerderijen, je hoeft dus ook niet bang te zijn dat je heel Nederland door moet. Bij sommige boerderijen geven ze zelfs yogalessen tussen de alpaca’s!

2. Filmavond in de kofferbak

Een filmavond met je beste vriendin is altijd erg gezellig, maar op een gegeven moment kan het ook wel gaan vervelen. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Je kunt namelijk in de kofferbak van een auto, je eigen cozy bioscoop maken. Super knus en gezellig natuurlijk. En het is nog leuker als je naar een plek toe kan met een mooi uitzicht. Het enige wat nu nog ontbreekt is een laptop met goedwerkende Wifi en voilà! Jullie avontuurlijke filmavond kan beginnen.

3. Twister met een twist

Het spelletje Twister heb je misschien allang uitgespeeld en is inmiddels helemaal niet meer interessant voor jou. Maar daar brengen wij vandaag verandering in! Pak de potten verf er maar bij, Twister met verf op de rondjes moet je hebben geprobeerd! Het zorgt voor hilarische momenten die je niet snel zult vergeten. Zorg natuurlijk wel dat jij en je vrienden allemaal oude kleren aantrekken. Je zult er niet aan ontkomen dat je straks in allerlei kleuren onder zit!

4. Surfen of suppen

Deze is misschien wat minder origineel, maar wel een echte must voor in de zomer; surfen of suppen! Tijdens warme zomerse dagen kun je wel wat verkoeling gebruiken. Dan is surfen of suppen natuurlijk ideaal. Ben je niet bang om in het water te vallen en hou je wel van avontuur? Dan kun je het beste de golven gaan opzoeken! Wil je het wat rustiger aandoen? Dan is suppen helemaal geschikt voor jou! Maar je kunt het natuurlijk ook allebei uitproberen.

5. Waterglijbaan maken

Niets is leuker dan een eigen waterglijbaan maken! Misschien heb je het vroeger wel al eens op schoolkamp gedaan of zag je het op social media voorbij komen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een zeil, heel veel water, sop en je vrienden! Een tuinslang maakt het glijden nog een stuk makkelijker. Ook leuk om een heel parcours te bedenken en er een wedstrijd van te maken. Klaar voor de start, af!

Het allerbelangrijkste is natuurlijk genieten! Er zijn nog talloze andere dingen die jij deze zomer kunt doen, wat staat er op jouw bucketlist?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten