Laatste nieuws: Karel Gerlach noemt Maan zijn grootste liefde ĂŠn voorbeeld

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Must have accessoires voor de winter

Wat zijn de leukste accessoires die je deze winter in je kast moet hebben liggen? Wij hebben een lijstje gemaakt met must have die je bij je kan houden tijdens je volgende shopping uitje. Zo vergeet je niks 😉

1.Een riem

Een riem is een basic, maar een heel belangrijke accessoire. Het kan een outfit net afmaken en je laat zien dat je op de details let, wat in de smaak valt bij anderen. Vooral als je de broek ook mooi wilt laten aansluiten is een riem ook een must have.

2. Sieraden

Armbandjes, ringen, oorbellen en kettingen kunnen je look van een 6je naar een complete 10 brengen. Vooral de extra ring of armband doet de trick. Dit laat je er niet alleen verzorgt uit zien, maar ook hier laat je zien dat je oog voor detail hebt. Wat mensen graag fijn vinden om naar te kijken.

3. Sjaal

In de winter en herfst is een sjaal de must have om niet alleen je outfit af te maken. Je houdt jezelf ook lekker warm. De cozy look van een sjaal is niet alleen super cute, maar ook ontzettend stylish. Wil jij je outfit helemaal winter en herfst ready maken? Haal die perfecte kleur sjaal dan nog even in huis. Tip: nude kleuren, bruin, groen, zwart, pastel kleuren blauw, ruitjes en grijs zijn nu helemaal in.

4. Beanie

Je hebt hem vast op iedere famous influencer pagina voorbij zien komen: de beanie. Deze must have kun je niet vergeten deze winter en herfst. Super acute en helemaal naar je eigen smaak te stylen. Beanies zijn er in alle kleuren van de regenboog, duizenden verschillende stoffen en met of zonder poof bal op de top. 

5. Horloge

Mensen die graag op tijd zijn zullen dit waarschijnlijk al dagelijks bij zich hebben, maar voor wie er ook wat style uit wil halen. Ja, een horloge is stylish. Hoe gek het ook klinkt omdat het een zakelijk item is, je outfit wordt dubbel zo stylish met een leuk horloge. Match het met je kleding en je kunt helemaal stylish over straat.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten