Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Basic's uitdagend maken

Basics, ze kunnen niet ontbreken uit je kledingkast. Nu de winter er weer aan komt zullen ze meer worden gebruikt. Basic hemdjes, shirts en truien. Ze kunnen heel handig en leuk zijn, maar wat als je alleen maar basics bij elkaar aan trekt? Dan krijg je meer een saaie look dan een basic look. Wij geven jou een paar tips om te voorkomen dat je outfit saai wordt en je ook met basics er top uit kan zien! 

Sieraden 

De key tot een leuke outfit zit hem vaak in de accessoires. Als jij een basic shirt met een basic kleur draagt kun je deze bijvoorbeeld upspicen door chunky schakelkettingen en parelkettingen samen te voegen. Het ziet er misschien chaotisch uit als je het klaar hebt liggen, maar als je je eenmaal de kettingen om hebt en je je outfit rustig houdt ziet het er super leuk uit! Tip: zorg ervoor dat je de kettingen op verschillende lengtes om doet, zo zit er een beetje speling in je kettingen. 

Grote ringen of oorbellen kunnen ook heel leuk staan. Pas wel op dat het niet te druk wordt! Anders zie je de outfit helemaal niet meer en zie je alleen nog maar de schitterende sieraden. 

Layer Up

Om een basic outfit wat uitdagender te maken kan je goed gebruik maken van laagjes. Heb je een coltrui of blousje aan? Doe er een sweatshirt overheen! Crop top? Gooi er een oversized spijkerjasje op! Als je meerdere laagjes met rustige kleren aandoet krijgt het toch een speels effect! 

Kleuren

Ga is voor feller gekleurde basics. Draag je normaal grijs of zwart? Misschien is paars of geel ook wel eens leuk! Het kunnen nog steeds basics blijven, maar je hebt wel meer pit in je outfit! 

Schoenen

Opvallende schoenen kunnen helemaal je outfit maken! Als je outfit rustig is kan je voor platform sneakers of chunky boots gaan. Zo heb je toch nog wat pit in je outfit zitten! 

Patches

Leuke kleding maar net niet de print waar je naar zoekt? Gebruik broches en Patches! Zo kan je je eigen shirt maar je misschien al jaren niet meer naar keek een heel nieuw leven geven! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten