Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Sieraden die helemaal in zijn

Sieren zijn de accessoire die je outfit helemaal compleet kunnen maken. Maar welke sieraden zijn in?

Schakelkettingen

Ze zijn er al een tijdje, maar ze zijn zeker nog steeds in! Schakelkettingen kun je, net zoals de hoop oorbellen, dikker of dunner krijgen. Ga je voor grote of kleine schakels? En ga je het matchen met een parelketting of doe je alleen de schakelketting? Je kan je creativiteit helemaal los laten gaan met deze kettingen! 

Dikke/vreemde ringen

Op TikTok zie je het misschien ook wel voorbijkomen: eigen gemaakte ringen. Een rits clip van een bepaald merk en mensen maken er een ring van! Er worden zelfs ringen van vorken gemaakt. Ga eens kijken wat je zelf kunt maken. Wie weet ontdek je wel een nieuwe hobby!

Ear cuffs

Wil je stiekem een keer wat anders dan een gaatje, maar durf je een oor piercing nog niet aan? Dan zijn ear cuffs echt wat voor jou! Door dat deze ringen te buigen zijn, kan je overal in je oor plaatsen, zonder dat je hoeft te piercen! En je kan ook nog eens afwisselen van plek en kleur sieraad! 

Vintage sieraden

Niet alleen met kleding, maar ook met sieraden is de ‘vintage trend’ weer helemaal in! Grote ringen, dikkere ringen of oorbellen met een zegel stempel. Deze sieraden hoef je niet eens perse aan te schaffen! Als je het lief vraagt mag je misschien wel in de sieradenbox van iemand uit je familie iets lenen! 😉 

Hoop oorbellen

Jazeker, ze zijn weer helemaal in! Kom maar door met die hoops! Van dunne grote, of dikkere kleinere rondingen. Hoops staan overal leuk bij! Een hoop met drie rondjes in 1? Of één met een parel in het midden? Er zijn genoeg leuke hoops! 

Edelstenen

Edelstenen zijn niet alleen handig als je into witchery bent. Ze zijn ook nog eens super mooi op sieraden! En rozenquarts op je ring of een malachiet in je oorbellen. Edelstenen zijn niet alleen mooi, ze zien er ook sjiek uit. Ook is een beetje kleur in je sieraden nooit verkeerd!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten