Laatste nieuws: Outfit Leonardo DiCaprio van Titanic wordt geveild

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Alles over: geboortehoroscoop

De planeten en sterren zeggen wat over jouw karakter en hoe jij bent. Een geboortehoroscoop is een kaart waarop de posities van en de verbanden tussen planeten wordt weergegeven op het moment dat jij geboren bent. Ben je benieuwd naar hoe het werkt? Dat leggen we hier uit!

Wat geeft een geboortehoroscoop weer?

De meeste mensen weten wat hun ‘Sun Sign’ is. Dit noemen we vaak het sterrenbeeld, van de maand en periode waarin je bent geboren. Je ‘Sun Sign’ geeft aan hoe je van nature bent. Een tweede Sign dat belangrijk is van je geboortehoroscoop is je ‘Moon Sign’. Deze geeft jou diepe gevoelens weer die je voelt, maar misschien niet laat zien aan buitenstaande. Als laatst heb je je ‘Rising Sign’ ook wel ascendant genoemd. Dit geeft aan hoe mensen jou zien, een soort eerste indruk van hoe je bent.

Componenten van de geboortehoroscoop

Er zijn twaalf Signs en tien planeten binnen de geboortehoroscoop, waaronder de Sun en de Moon ook als platen worden gezien (ook al zijn dit geen echte planeten). Dan zijn er ook nog twaalf ‘huizen’ binnen je geboortehoroscoop. De huizen zijn als een soort klok en elk huis geeft een specifieke tijdperiode van het leven weer.

Signs: verschillende persoonlijkheden en gewoontes

Planeten: gedachtegang zoals je ego en communicatie

Huizen: de periodes in het leven, zoals huis van carrière of huis van vrienden

Hoe lees je de geboortehoroscoop?

Kijk eerst naar de planten, die geven weer waarover het gaat. Kijk dan naar de Sign binnen die planeet valt, die vertelt je hoe en waarom. En het huis geeft weer in welke periode van het leven dus plaatsvindt.

De vorm van je geboortehoroscoop

Je geboortehoroscoop is een rondje en binnenin heb je een horizontale en verticale lijn, die 4 vakken weergeven.

Als je meer Signs aan de bovenkant van de horizontale lijn hebt, dan heet dat objectiviteit. Dat betekent dat je activiteiten en ‘battles’ in het leven publiekelijk zijn.

Als je meer Signs aan de onderkant van de horizontale lijn hebt, dan heet dat subjectiviteit. Dat betekent dat je activiteiten en ‘battles’ in het leven privé zullen zijn.

Als je Signs meer aan de linkerkant plaatsvinden (west), staat dat voor vrijheid. Je zult dan meer vrijheid hebben over je levensbeslissingen.

Als je Signs meer aan de rechterkant plaatsvinden (oost), betekent het lot. Je levenssituaties zullen al meer vastliggen, je hebt nog steeds een keus, maar het ligt al meer vast bestemd.

Waarop kun je het berekenen?

Er zijn verschillende websites en apps die je geboortehoroscoop kunnen berekenen. Je geeft dan precies de datum, tijd en waar je geboren bent aan. Het programma geeft dan je geboortehoroscoop weer.

justastrologythings.com

astro.com

app: Co-Star

app: Timepassages

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten