Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Alles over: wimperextensions

Wimperextentions wat zijn dat en wat kun je ermee? Het wordt steeds meer gebruikt als beauty product en er zijn ook steeds meer plekken, waar je wimperextions kunt zetten. Wij vertellen je in dit artikel meer over wimperextentions. Dus lees snel verder!

Wimperextensions: wat kan je er precies mee?

Wimperextensions zijn kleine haartjes die worden bevestigd aan de natuurlijk wimper met behulp van medische huidlijm. Wimperextensions komen in een heleboel soorten en maten en met verschillende krullengtes. Ze kunnen je ogen groter laten lijken en als ze goed zijn aangebracht kunnen ze wel tot zes weken blijven zitten.

Soorten wimper lengtes en technieken

Per wimper set kan je kiezen voor een lengte en soort techniek die je wilt laten aanbrengen, zo kiezen mensen vaak voor de lengte 12/13/14 voor een mooie volle maar niet te lange wimper lengte, maar de wimpers kunnen zo doorgaan tot lente 26. In de techniek van de wimpers heb je natuurlijk ook verschillen. Zo kun je kiezen voor One by One, 3D, of Russian Volume.

One by One wimpers

Bij de One by One-techniek worden de wimperextensions wimpertje voor wimpertje aangebracht op je natuurlijke wimpers. Dit geeft een mooi rustig en natuurlijk resultaat. Iedereen heeft ongeveer 95 wimpers per oog en op bijna op elke wimper wordt een wimper geplaatst, wat als voordeel heeft dat je het bijvoorbeeld niet snel ziet als er één uitvalt.

3D wimpers

De 3D-techniek gaat nog een stapje verder. Bij de One by One techniek wordt er natuurlijk maar één wimperextension op je eigen wimper geplaatst, worden er juist bij de 3D-techniek meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Omdat het anders wel erg zwaar zou worden voor dat ene haartje, wordt er bij de 3D-techniek gebruik gemaakt van hele dunne fijne zijde wimpers. Je krijgt hierdoor een soort 3D-effect en mooie grote ogen, fijn als je van jezelf niet zoveel wimperharen hebt.

Russian Volume wimpers

Als laatste is er ook nog de Russian Volume-techniek. Russian Volume wimperextensions zijn inmiddels heel populair, omdat er bij deze techniek nog dunnere en lichtere wimperextensions worden aangebracht op je eigen wimper, dus dit is iets minder schadelijk dan de andere wimpers maar helaas vinden mensen het ook wel iets minder mooi hierdoor.

Verwijderen van de wimpers

Je kan je wimperextensions zeker zelf verwijderen door eerste je gezicht te stomen en hierna met ollie verder te verwijderen, verder raad ik je dat alleen echt niet aan, de kans dat je hiermee veel eigen wimpers meetrekt is 90%. We raden je dus aan om gewoon even een afspraak te maken bij een salon die het er even voor je afhaalt met een goede professionele remover zodat je ogen en natuurlijk je eigen wimpers niet beschadig zullen worden.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten