Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Badkamer gadgets die je moet hebben

We besteden redelijk veel tijd in de badkamer. Je maakt je er ‘s ochtends klaar voor school, na een lange dag ga je in bad of onder douche, dus het is altijd leuk om je badkamer een beetje op te leuken met wat gadgets. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Klik op de foto’s om de items te bestellen!

Mocht je je nou vervelen op de wc of je wil gewoon een extra accessoire in je badkamer, dan kun je bijvoorbeeld deze golfset mat neerleggen. Zo verveel je je nooit als je op de wc zit. Wie weet kom je er wel achter dat je talent hebt voor golfen.

Microfoon

Zingen onder de douche doen we allemaal, of je het nu wil toegeven of niet. Om het zingen onder de douche nog iets leuker te maken kun je deze microfoon gebruiken en je kunt je er ook nog eens lekker mee wassen!

Nu we het toch over muziek hebben. Hoe vervelend is het als je onder de douche staat en er komt een nummer op die je helemaal niet leuk vindt of nu gewoon even niet wil horen. Daar is nu de perfecte oplossing voor. Deze speaker is waterdicht en kan je dus mee nemen onder de douche. Je kunt je muziek doorspoelen, pauzeren en als het moet kun je zelfs nog de telefoon opnemen, zonder dat de hele badkamer kletsnat wordt.

Lichtjes 

Zeker nu het ’s avonds eerder donker wordt is het leuk om lichtjes op te hangen in de badkamer. Zo zijn er lichtjes die op de maat van je muziek knipperen. Mocht je thuis een bad hebben dan kun je ook een onderwater lichtshow van maken. Dit lampje kun je namelijk in bad leggen en dan verlicht de hele badkuip met disco lichtjes. Super leuk!

Tandpasta dispenser

Er zit nog een klein beetje tandpasta in de tube, maar je krijgt het er niet uit. Dat is ontzettend irritant. Maar daar zijn genoeg oplossingen voor! Zoals bijvoorbeeld een tandpasta squeezer. Maar je hebt ook een heel handig apparaatje waar je je tandpasta tube in kan doen en als je je tandenborstel er onderhoudt, komt er automatisch tandpasta op je tandenborstel! 

Bubbelmachine

Niet is leuker dan een bad vol met bubbels. En hoe leuk is het als je daar ook nog een handige machine voor hebt die je bad gewoon vol maakt met bubbels! Je hebt ze ook nog in verschillende kleuren zodat ze in de stijl van jouw badkamer passen. Deze is te koop bij Amazon.

Waterbestendig kladblok 

Soms komen de beste ideeën in je op als je onder de douche staat. En hoe frustrerend is het dan dat je het niet op kan schrijven? Je kan je telefoon pakken, maar dan wordt de hele badkamer nat en het is ook niet helemaal goed voor je telefoon. Je zou daarom een waterbestendig kladblok kunnen kopen. Je kan het aan de muur hangen en als je een idee krijgt kun je het gewoon opschrijven! Dit handige notitieblok wordt verkocht bij Amazon.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten