Laatste nieuws: Kim Kardashian schittert in wazige fotoreeks gemaakt door dochter North

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dit betekent jouw droom

Een droom zijn beelden, gedachten, emoties en gevoelens die zich onvrijwillig in de geest afspelen als je slaapt. Maar wat voor betekenis hebben jou dromen?

Huilen

Droom je dat je huilt? Dan helpen je hersenen je om emotionele balans te bereiken terwijl je slaapt. Je uit frustraties die je in je echte leven zouden hinderen. 

Lachen

Als je droomt dat je aan het lachen ben, dan is dit een goed teken. Je bent omringd door goede vrienden en bent succesvol in belangrijke gebieden van je leven.

Hoor je vrolijke kinderen lachen, dan heb je een fijne jeugd gehad of de problemen uit je jeugd opgelost en losgelaten. 

Hoor je een kwaadaardige lach? Dan voel je je vernedert of hulpeloos. 

Dood 

Droom je over de dood, dan is dit niet per se een slecht teken. De dood staat namelijk voor het einde van iets en dit kan ook positief zijn. Zo kan je eigen dood staan voor vernieuwing en voor het afsluiten van een periode. 

Ga je langzaam dood in je droom? Dan vind je het moeilijk om bepaalde situaties los te laten. Je houdt langer vast dan goed voor je is. 

Als je droomt dat iemand van wie je houdt dood gaat, dan zou je graag een eigenschap van die persoon willen hebben. Ga voor jezelf na wat deze persoon speciaal maakt of wat je aan hem leuk vindt. Die eigenschap ontbreek in je eigen relaties of je situatie. 

Relatie 

Droom je dat je iemand leuk vindt, die je in het echt niet leuk vindt? Dan kan het zijn dat deze persoon een karaktertrek heeft die je zelf ook graag zou willen.

Als je droomt dat je een relatie hebt, die je in het echt niet hebt. Dan staat dit voor een partnerschap of een toewijding aan iets. 

Heb je een lieve partner in je droom? Dan is dit je onderbewuste die je vertelt dat je een speciaal persoon bent die het waard is om van gehouden te worden. 

Heb je in je droom een relatie met iemand die je niet kent, dan kan dit staan voor onbekende of nieuwe aspecten van jezelf waar je kennis mee maakt. 

Dromen over een relatie kunnen ook gaan over hoe jij een relatie graag zou zijn. Vergelijk je droom relatie met je relatie in het echten leven en kijk op welk vlak ze verschillen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten