Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Bang om seks te hebben

Het is niets om je voor te schamen als je bang bent om seks te hebben. Het is heel normaal om de eerste keer zenuwachtig te zijn. Wij hebben een aantal tips om je te helpen. 

Ben je er aan toe?

Misschien ben je bang om seks te hebben, omdat je er nog niet klaar voor bent. Wil je weten of je er klaar voor bent? Stel jezelf dan de volgende vragen:

  1. Heb je er zin in? Merk je dat je veel zin hebt in zoenen en aanraken? Ben je opgewonden en wil je meer? Dan is de kans groot dat je er klaar voor bent. 
  2. Vertrouw je de ander? Het is fijn om te zoenen, strelen en seks te hebben als je de ander vertrouwd. Twijfel je? Wacht er dan mee. 
  3. Kies je zelf voor de seks? Of blijft de ander alleen maar zeuren als je ‘nee’ zegt? Zoenen, strelen en seks doe je omdat je er allebei zin in hebt, niet om de ander tevreden te houden. 
  4. Weet je hoe je veilig moet vrijen? Weet jij wel alles over condooms en anticonceptie? Weet hoe het werkt vóórdat je begint!
  5. Speelt je geloof een rol? Wil je maagd blijven vanwege je geloof? Willen je ouders dat? Of wordt het van je verwacht door de kerk of moskee? Bepaal wat jij belangrijk vindt en waar jij voor kiest.

Voorbereiding

Misschien ben je er wel aan toe om seks te hebben, maar vind je het heel spannend. Dat kan en dat is heel normaal. Het is iets nieuws en je weet nog niet hoe alles zal gaan. Probeer daarom met je partner over seks te praten. Dat is spannend, maar ook sexy. Misschien kan hij of zij al wat zorgen van je weg nemen. Je kunt ook beginnen om stapje voor stapje verder te gaan. Begin eerst met zoenen. Je kunt elkaar aanraken en strelen. Eerst met kleren aan en later zonder. Als jullie er klaar voor zijn ga je elkaar ook vingeren, beffen of pijpen. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten