Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De leukste schoenen van dit moment!

Let’s talk shoes! Ben je op zoek naar toffe schoenen die je hele outfit ? maken? Op dit moment zijn er ontzettend veel leuke schoenen trendy, welke dat zijn gaan wij met jou delen! Zo hoef je niet meer op zoek te gaan naar die perfecte paar schoenen.

Dr. Martens

Met deze schoenen kun je bijna niet mis grijpen! Wat nou leuk is? Ze zijn tijdloos en gaan niet snel uit de mode, want zulke comebat boots kun je elk jaar weer uit je kast trekken. Ze kunnen wellicht wat prijzig zijn, maar als je ze goed “verzorgd” kunnen ze heel lang mee + een versleten look maakt deze boots lekker edgy! De Dr. Martens Jadon zijn erg populair deze winter, deze hebben een platform zool.

Chelsea Boots

Als we het hebben over boots staan deze zeker hoog op het lijstje. Je kunt ze in verschillende vormen en maten kopen! Super fashionable!

Converse Allstars

Yes ze zijn back! Mede dankzij onze stijlicoon Emma Chamberlain, die veel te zien is met deze schoenen. Voornamelijk de Converse 70’s en platform nemen de trend over. Deze simpele schoenen zijn altijd goed en in (bijna) elke kleur wel te verkrijgen. Wil je dus schoenen die eigenlijk al je outfits matchen? Go get them! Ze zijn erg betaalbaar en voorlopig nog wel even trendy.

Nike Jordan’s

Deze trend heb je vast al voorbij zien komen. De Jordan’s zijn niet te missen in dit lijstje. Met deze schoenen is je outfit gegarandeerd ?.
De schoenen hebben best een prijskaartje, maar wees niet getreurd. Er is namelijk een heel leuk alternatief: Nike Dunk (low). Ze lijken erg op de Nike Jordan low’s en zijn een stuk betaalbaarder!

Nike Dunk (low)
Nike Jordan’s

Nike Airforce Shadow

De Nike airforce’s zijn wat betreft sneakers zeker klassiekers te noemen, maar deze Nike’s zijn nèt wat anders. Ze zijn in het “klassieke” wit te verkrijgen, maar bijvoorbeeld ook met pastel kleuren: kijk zelf maar!

Hoe cute!

Nike mid blazer ’77

Als laatste hebben we de Mid Blazers. Super leuke, toch subtiele sneakers die je met heel wat outfit’s kan combineren. Bijvoorbeeld: met een stoere denim jeans!

Processed with VSCO with al1 preset

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten