Laatste nieuws: Vriend Morena is gearresteerd

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Beste Dupes: Eyeliner

Voor je make-up wil je natuurlijk de beste en fijnste producten hebben. Maar soms kan dit qua prijs enorm oplopen. Sommige merken maken de beste dupes na van de duurste producten. Wij hebben een paar dupes van de populairste eyeliners voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij budget proof hele mooie producten shoppen!

#1 Lancôme ‘Idôle Liner’ VS NYX ‘Epic Ink Liner’

De Lancôme ‘Idôle Liner’ wordt veel gepromoot! Helaas is de liner €35,89. Als je een perfecte waterbestendige dupe zoekt is de NYX ‘Epic Ink Liner’ perfect voor jou!

Door de dunne tip van de liner is het makkelijk om mooie dunne strakke lijnen te maken.

NYX staat bekend als een bedrijf die tegen testen op dieren is! Ook worden bijna alle producten vegan gemaakt, waaronder deze eyeliner! De ‘Epic Ink Liner’ is maar liefst €10,73!

#2 Dior ‘Diorshow On Stage Liner’ VS KIKO Milano ‘Super Coulour Waterproof Eyeliner’

Dior verkoopt tegenwoordig hun eyeliner assortiment in verschillende kleuren! Deze eyeliner staat beter bekend als de ‘Diorshow On Stage Liner’. Je kan de eyeliner kopen voor 36,95.  Ben jij nou fan van deze trend, maar wil je liever minder geld uitgeven aan een eyeliner? Dan is de ‘Super Colour Waterproof Eyeliner ‘van KIKO Milano de beste keuze! Voor 6,95 per stuk zijn er 7 verschillende kleuren te koop: Gold, Green Teal, Violet, Blue, Bronze, Dark Brown en Pearly Charcoal.

#3 Bobbi Brown ‘Ink Liner’ VS Max Factor ‘Masterpiece High Precision Liguid Eyeliner’

Bobbi Brown is bekend als een make-up merk die zacht op je huid is. De ‘Ink Liner’ van Bobbie Brown eyeliner is niet waterbestendig en is makkelijker eraf te halen is na een lange dag! Deze eyeliner is verkrijgbaar voor €32,95. Daar tegenover hebben wij de perfecte dupe! Namelijk de Max Factor ‘Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner’! Voor 6,95 kan je de liner in 4 kleuren kopen: Velvet Black, Chocalote, Charcoal en Forest. Daarnaast is het ook niet waterbestendig en maakt het strakke dunne lijnen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten