Laatste nieuws: Fans klagen Madonna weer aan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dit zijn de 5 beste budgetproof concealers

Concealer, er zijn er zo ontzettend veel.. Soms weet je even niet waar je moet beginnen. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de 5 beste budgetproof concealers!

Klik op de afbeelding of de titel om de concealer te kopen!

#1 Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer

Dit is één van de beste concealers op aarde! Als we alle TikTokkers mogen geloven natuurlijk. Deze concealer is gemakkelijk aan te brengen, omdat er bovenin de concealer een sponsapplicator zit. Het is een dekkende concealer die je oneffenheden en wallen in een handomdraai bedekt.

#2 Rimmel London Match Perfection Concealer

Deze concealer is een concealer en highlighter in één! Deze egaliseert de huid rondom de ogen, maar laat je huid nog wel ademen door de lichte formule.

#3 Maybelline Fit Me Concealer

De Fit Me concealer van Maybelline heeft een 100% natuurlijke dekking met een matte finish. Deze formule past zich aan aan de ondertoon en textuur van jouw huid.

#4 LA Girl HD Pro Conceal

Dit is een prachtige concealer van LA Girl. Deze concealer heeft een fijne, creamy textuur waardoor hij gemakkelijk aan te brengen is. Hij is perfect voor onder de ogen, roodheid en kleine imperfecties.

#5 Rimmel London Hide the Blemish Concealer

De Rimmel London Hide the Blemish is een camouflagestift en werkt iedere oneffenheid weg. Je krijgt een gladde egale huid en daarnaast is de concealer super makkelijk om aan te brengen.

Zo is de keuze ineens een stuk makkelijker! En om het je nog gemakkelijker te maken, hebben wij ook nog vijf betaalbare mascara’s op een rijtje gezet. Dit artikel check je hier: De beste (betaalbare) mascara’s – Teenmag

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten