Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Beste dupes: foundation

Voor je make-up wil je natuurlijk de beste en mooiste producten hebben. Maar soms kan dit qua prijs enorm oplopen. Sommige merken maken de beste dupes van de mooiste producten. Wij hebben een paar dupes van foundation voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij budgetproof hele mooie producten shoppen! 

#1 NARS All Day Luminous Weightless Foundation VS L’Oreal Infallible Pro-Matte Foundation

NARS is een bekend merk van goede kwaliteit, maar is vaak aan de wat dure kant. De ‘NARS All Day Luminous Weightless Foundation’ is olievrij, matte lichtgevend en kost 45 euro. Dit product heeft een hele goede dupe, namelijk de ‘L’Oreal Infallible Pro-Matte Foundation’ voor maar 15,99 euro. De dupe is zacht op de huid en makkelijk te blenden op een oneven huid.

#2 It Cosmetics your skin but better cc+ cream SPF 50+ VS Maybelline Dream Urban Cover SPF 50

De It Cosmetics your skin but better cc+ cream SPF 50+’ is een kleur corrigerende crème en is voor 39,95 euro in de winkel te koop. Een goede dupe van dit product is de ‘Maybelline Dream Urban Cover SPF 50’ voor maar 10,99 euro. Daarnaast is het ook verschillende kleurtinten te verkrijgbaar!

#3 MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF VS Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation

De ‘MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15’ is een lichte, matte foundation voor 35 euro verkrijgbaar in verschillende kleurentinten. Maar voor 9,99 euro heb je een hele goede dupe. De ‘Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation’, is ook licht matte en verkrijgbaar in verschillende kleurentinten.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten